januar 17, 2019

Institution/Skolefoto

I & W Studio udfordrer den traditionelle opfattelse af skolefotografi.
Vi vil fremme kvaliteten af skolefoto, som vi betragter som ægte portrætter, der skal være helt på højde med vores studiekvalitet. Det er jo ikke “kun et skolefoto”, men et billede af vore kære børn, som skal pryde vores hjem i mange år.

Vores fotografer har mange års erfaring med fotografering af børn og unge.
De har det nødvendige overskud og rutinen der skal til, for at skabe en hyggelig, sjov og afslappet atmosfære, som er yderst vigtig for det gode portræt.

Især hos de små børn er det meget afgørende, at fotografen forstår at vinde barnets tillid, for at få det dejlige smil og glimt i øjet.

Vi sætter en ære i et godt samarbejde.
Fotograferingen planlægges i tæt dialog mellem fotografen og skolen eller institutionen, med stort fokus på at tilrettelægge forløbet, så det passer ind i jeres hverdag.

For institutioner er det også muligt at få foretaget fotograferingen i weekenden i de tilfælde, hvor forældrebestyrelsen står for bookingen. Forældrene låner lokaler (som regel børnehaven) og herefter foregår fotograferingen efter tidsbestilling.
Søskendefotografering foretages efter særaftale.

ALLE BILLEDER BLIVER BEHANDLET MANUELT.

Klik evt. på billedet herunder.

HVAD FÅR MAN?

For at gøre det så nemt som muligt har vi skrevet hvad forældre til skolebørn får og hvad forældre til institutionsbørn får.
Derudover kan i også se hvad skolerne og institutionerne får.